Miért érdemes megkóstolni a Hubertus 60 likőrt?

A St. Hubertus már több mint 120 éves likőrmárka, melyet a Braun Testvérek hozta létre, és melyet jelenleg a Zwack Unicum Nyrt. forgalmaz. Az eredeti St. Hubertus 1901-ben került először forgalomba, melynek jellegzetes gyógynövényes ízét szinte minden magyar likőrfogyasztó ismeri. A St. Hubert több mint 100 évig ugyanúgy készült, aztán 2004-ben a St. Hubertus 33, 2015-ben pedig a St. Hubertus Erdei is forgalomba került. A legújabb íz a St. Hubertus 60, amely 60%-os alkoholtartalommal és különleges narancsos ízvilággal bír.

A Hubertus 60 a Hubertus egy különlegessége, melynek ízében az édes-fűszeres zamatok dominálnak. A St. Hubertus újdonsága egy igazán harmonikus gyógynövénypárlat lett. Illatában a gyógynövények és a narancsa zamata keveredik, ízében pedig a megszokott és jellegzetes Hubertus ízvilág mellett a narancs lédússága és a gyümölcsössége is felfedezhető. A keserűlikőrök jellegzetes ízei érződnek, de a narancs kellemes változatosságot hoz a hagyományos ízvilágba. Lecsengésében is érződik a narancs zamata és a gyógynövények keserűsége.

Hogyan fogyasszuk a St. Hubertus 60-t?

A St. Hubertus 60 likőrt, akárcsak a hagyományos St. Hubertus leginkább tisztán, illetve jégre töltve javasolják fogyasztani. Emellett azonban számos koktél alapanyagául is szolgálhat, remek long drinkekbe is. Baráti összejövetelekre és az esti koktélozásra is jó választás. Aki kedveli a Hubertust, számára a Hubertus új íze tartogatni fog újdonságot. Ha meg szeretnénk kóstolni, akkor a boltok polcairól is beszerezhetjük, de az italkereso.hu kínálatában is megtaláljuk, ahonnan készletről, azonnal meg is rendelhetjük. A Hubertust kedvelőknek mindenképp érdemes tenni vele egy próbát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük