Gree klíma árak

Bár még nem mutatta meg magát igazán a nyár, a forróbb napokon igenis felmerül bennünk, hogy szeretnénk egy kellemesen hűvös lakásba hazaérkezni, ahol kipihenhetjük a forró munkanap minden fáradalmát. A klíma készülék kiválasztásánál mindenképpen vegyük figyelembe, hogy egy Gree klíma árak jelentős megtakarítást jelenthet más gyártók termékeihez képest.

A hazai klíma piac egyik fontos résztvevője a Gree klímagyártó cég. Bár a legtöbbünk nagy cégek klímáit keresi, nem biztos, hogy mindig ez a legpénztárcabarátabb megoldás. Nagyon sok esetben a termék árában nem feltétlenül a klíma tényleges tudását, vagy alkatrészei minőségeit fizetjük meg. Általában a jelentős árkülönbség egy ismert márka és a Gree közt, az pont a név. Csak a márka hírnevét fizetjük meg. Mivel a Gree nem olyan közismert, mégis a klímaszerelők által gyakran ajánlott márka.

A Gree gyár Kínában jött létre 1991-ben, azóta összesen már 7 gyár épült, és az elmúlt 25 évben világszerte terjeszkedett. A Gree termékeivel a világ 200 országában van jelen. Az egyik legszélesebb termékpalettával rendelkezik. Inverteres klímái miatt közkedvelt gyártó, mivel a piacon lévő termékek közül ezek a leghalkabbak. Nemcsak lakossági, de ipari klímákat is gyártanak. Azért, hogy mindenki igényeit kielégítsék, több, mint 10 000 klímatípust fejlesztettek ki.

A széles termékpaletta és a nagy ütemű gyártás biztosítja azt, hogy bármilyen alkatrész gyorsan utánrendelhető. Így megéri Gree klímát választani, hiszen abban a ritka esetben, ha meghibásodna a klímánk, könnyen kaphatunk alkatrészt. Sok klímaszerelő javasolja a Greet, mivel takarékos és ár-érték arányban, felszereltségben a legjobb választás.

A Gree klíma ára elég változatos képet mutat, felszereltségtől, beszállítótól függően. A nagykerek árai szerint az egyszerűbb típusok már 90 000 Ft-tól elérhetők. A lakás méretétől, a felszereltségtől sok függhet az árban. A drágább gree klímák ára akár 300 000 Ft-ig vagy afelett is terjedhetnek.

Amennyiben biztosak szeretnénk lenni, hogy lakásunk adottságainak megfelelően klímát választunk, kérjük szakember tanácsát, hiszen a megfelelő teljesítmény és felszereltség kiválasztása kulcsfontosságú.

Keressen Minket és segítünk a megfelelő klíma kiválasztásában!