A TOSOT klíma nagyker lakossági termékkínálata

A TOSOT klíma nagyker lakossági kínálata talán nem olyan széles, mint a konkurens cégeké, azonban a Magyarországon forgalmazott VENUS klímaszéria nemcsak megbízható, hanem kiváló ár-érték arányú is, így kifejezetten jó döntés, ha egy TOSOT klíma mellett tesszük le a voksunkat.

A VENUS termékek 2,6 kW hűtőteljesítményű változatban, 3,5 kW hűtőteljesítményű változatban, 5,3 kW hűtőteljesítményű változatban és ha szükséges, akár 7 kW hűtőteljesítményű változatban is elérhetőek. A TOSOT klíma nagyker magyarországi üzemeltetőjének hála a klímakészülékek és a hozzájuk tartozó alkatrészek ellátása folyamatos, soha nincsenek több hetes várakozási időre kényszerítve sem a vásárlók, sem a már számunkra bizalmat szavazó ügyfelek. A TOSOT márka korábban is említett megbízhatóságát az is alátámasztja, hogy 3+2 év garanciát vállalnak a termékeik után. Ez megegyezik azzal a garanciasávval, amit a háromszoros árú világmárkák felső középkategóriás termékeihez adnak. Higgye el, érdemes utánaszámolni, hogy melyik márka klímakészüléke éri meg jobban hosszú- és rövidtávon is!

Mivel a TOSOT márka nemcsak klímák gyártásával foglalkozik, hanem különböző háztartási eszközöket is forgalmaz a márka alatt, nem ritka, hogy olyan akcióval találkozhat, ahol okoskukta, rizsfőző vagy vízforraló jár a TOSOT VENUS klíma mellé. A TOSOT klíma nagyker nem megszabadulni próbál ezzel a rosszul értékesíthető TOSOT termékektől, épp ellenkezőleg. A márka megbízhatóságát és sokoldalúságát szeretné erősíteni ügyfeleiben, hogy a jövőben az élet más területein is előnyben részesítsék a márkát a klímavásárlás után.

A TOSOT márka okosan felismerte, hogy a lakossági klímaértékesítésnél nem elég csak egy jó termékkel rendelkezni, fontos, hogy a többi márkától többet ajánljon élményben is a vásárlóinak. Így a TOSOT klíma nagyker kínálatából megvásárolt klímakészülékek mellé extra szolgáltatások is járnak fix összegben – mint egy csomagajánlat. A kiválasztott TOSOT VENUS klímáját ingyenesen házhoz szállítják a vásárlása utáni lehető legrövidebb határidővel, és ha igényelni, beszerelési szolgáltatást is biztosítanak a kiszállítás mellé. A beszerelést végző csapat profi, szakképzett és tapasztalt klímaszerelőből és annak szakmailag szintén képzett segédjéből áll. Ennek előnye, hogy a szerelők nem életükben látnak TOSOT klímát az Ön otthonában, és ha valami miatt garanciális javításra kerülne sor, azok a szerelők fogják megtenni azt, akik előzetesen beszerelték a terméket. Tisztában lesznek a szerelés körülményeivel, az otthona egyedi vonásával, és nem utolsó sorban a TOSOT VENUS klímák jellemzőivel is.