Üzenet:

OK
Bejelentkezés/Regisztráció X


Belépés facebookos azonosítóval
ELFEJELTETTEM A JELSZAVAMAT

REGISZTRÁCIÓ

Kártyás fizetés szolgáltatója

Cib Bank

Elfogadott kártyák

Mastercard Visa Visa Electron Maestro
Projektek - Lejárt Projekt

CHARRIE SZÉK

projektgazda: TOTH BOGLARKA

kategória: DESIGN, DIVAT

helyszín: BUDAPEST

6.25%

 

75000,- Ft

6.25% (célösszeg: 1200000,- Ft)

támogatók száma: 9


0

nap van még hátra


Mit kapok?

1. KATEGÓRIA (1000,- Ft felett):
A neved feltüntetjük a projekt támogatók között. Meghívunk a zárkörű Facebook Charrie csoportba.
0 TÁMOGATÓ


2. KATEGÓRIA (3000,- Ft felett):
Mint az előzőben, de küldünk neked egy a támogatóknak tervezett Charrie “limited edition” mintás könyvjelzőt is.
1 TÁMOGATÓ


3. KATEGÓRIA (5000,- Ft felett):
Mint az előzőkben, de a könyvjelző mellé küldünk egy mosható Charrie “limited edition” kávéspohár gallért.
0 TÁMOGATÓ


4. KATEGÓRIA (10000,- Ft felett):
A neved feltüntetjük a kiemelt támogatók között. Minden eddigi ajándék és egy Charrie “limited edition” szövettáska.
0 TÁMOGATÓ


5. KATEGÓRIA (25000,- Ft felett):
A neved feltüntetjük a VIP támogatók között. Minden eddigi ajánék mellé egy Charrie “limited edition” takaróval is meglepünk téged. Továbbá meghívunk a Charrie első hivatalos sajtóbemutatójára.
1 TÁMOGATÓ


 saját weboldal{


PROJEKTLEÍRÁS

Célok

A Charrie projekt célja, hogy elkészítsük a tökéletes női széket. Egy olyan széket, amire jó ránézni, mert formája kecses, mégis kényelmes és praktikus. Egy olyan széket, amiben szívesen töltesz órákat a kedvenc kávázódban, mindegy, hogy meleg nyári este van vagy egy hűvösebb őszi délután. Egy olyan széket, “amiben” az se zavar, ha késő estig, bent kell ülnöd az irodában.

Megvalósítás

A Charrie projekt tervezési fázisa véget ért. Elkészültek a műszaki rajzok, kiválasztásra kerültek az anyagok, amiből a széket lehet gyártani. A következő lépés a prototípusok elkészítése. A prototípus 2 dolog miatt szükséges:

Egyrészt a prototípus ad arra lehetőséget, hogy a valóságban is kipróbáljuk a széket, hogy az tényleg kényelmes-e, a mágneses párna rögzítés strapabíró-e, megnézzük, hogy a tervezett funkciók tényleg használhatóak-e, a kiválasztott anyagok megfelelőek-e.

A gyártáshoz partner kell és ilyen partner csak úgy tudunk találni, ha képesek vagyunk valóságban is megmutatni neki a Charrie széket. Partnert találni, személyes prezentációk, kiállítások és pályázatokon keresztül lehetséges. Azt viszont tudni kell, hogy a legtöbb ilyen kiállítás és pályázat nem ingyenes és akkor ehhez még nem is számoltuk az kiutazás és egyéb PR feladatok költségeit.

Így az általatok biztosított támogatás egy részét a prototípusok gyártására fogjuk fordítani, a másik rész pedig fedezni tudja a kiállítások, pályázatok költségeit.

A támogatásból minimum 2 prototípus szék kerül legyártásra és legalább 4 Európai kiállításon be kívánjuk mutatni a Charrie széket.

Nőként azért érdemes támogatnod a Charrie projektet, mert végre olyan székek kerülhetnek a kedvenc kávézóinkba és éttermeinkbe, amiről eddig csak álmodhattunk.

Férfiként pedig azért érdemes támogatnod a projektet, mert örömet szerezhetsz ezzel a barátnődnek, feleségednek vagy kolléganőidnek.

Minden támogatást, tanácsot, kapcsolatot szívesen veszünk és előre is köszönünk, de most a legfontosabb, hogy az anyagi fedezet meglegyen a projekthez.

Mi hiszünk abban, hogy a Charrie projekt nagyon sok nőnek és nemcsak nőnek, fog örömet okozni és szeretnénk, ha ebben a sikerben TI is részt vennétek azzal, hogy támogatjátok a projektet. Köszönjük.

We love Charrie!


KOMMENTEK

Péter Kling
2012.01.26 21:04
Biztos én vagyok maradi, de nem lenne egyszerűbb rögtön megrendeléseket felvenni, és ha összegyűlik 50-100, legyártani egy szériát? Egy-két ilyen akció, és a profitból lehet finanszírozni a kiállítást. Pláne hogy 25000 Ft-s támogatás is lehetséges, annyiért már széket is lehet venni. Aki 25eft-t ad semmiért, az adna 40-et is ha széket kap hozzá.
Juhász Gábor
2012.02.10 16:14
Szia! Egyedi Bútorokat készítünk,ha tudunk szívesen segítünk! Ha érdekel hívj:70 522 68 38